antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve yağızın taliı gün eklenen başka renklerden dominant olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nispetı faik ise yeşil zir tonlu olur, kırmızı oranı etkili ise pembe ast tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine boşluk atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünce karşı. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Tercih Edilebilir?

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar konut dekorasyonunda çağdaş bir güzel duyusal tutmak isteyenler karınin yetkin bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda merasimsiz ve yepelek bir hava yuvarı oluşturur.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe sair odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kadir tren.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut akak odası dolabını boyamak muhtevain en kazançlı renklerden biri yapar: Her dü rengin selim kombinasyonu ile alanınızın her gün kararlı ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız mümkün.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz hoş renklerden birisi. Ancak kasvetli bir kucak yaratmamak derunin çok uyanıklık etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Sportif, devim bilimi ve çağdaş bir hava yuvarı elde kılmak için antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. antrasit gri boya Sarının canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin bunaltıcı havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda çağdaş ve samimi janr oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı afişlemek karınin soluknın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa konseptı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dem bu renkle uyumlu diğer renk seçenekleri sayesinde alana özel bir âlem merhametsizlabilir.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanılamayın: Her bitirme arasında ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak yürekin yeterince kurumalıdır.

Lüp iç duvarları dışında, ofis ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen antrasit duvar boyas bir renktir. Safi ve hafif bir ortam hissini en düzgün şekilde yansıtmanızı esenlar.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına başlangıçsağlığı, üzüntülülarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir hava oluşturabilir. çokluk mavisi veya petrol mavisi kadar tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara dinçlık ve tazelik katar.

ötümlü olarak değişen trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri devran boyama şansları vardır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı hane dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin taraf aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet esenlarken antrasit duvar boyas aynı zamanda mobilya ve vesair bezemeli unsurlarla geçim içinde olur.

Report this wiki page