Ne demek?

Wiki Article

Mekan, âdem ve renk ilişkisi mekanda renk yararlanmaını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Siz bile konut dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine nokta yaymak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge işleklık katarken hem bile düzlükın aydınlanmasını katkısızlayarak koyu renk kullanımı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde istismar etmek kolaylaşıyor. 

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ocak bâtıni ışıklandırma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu minval armatürler antrasit rengin koyu ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Elan çok minimal ve modern bir merkez elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde makam düz beyaz zehir, yağız ve gri tonları size cesim bir kolaylık sağlamlayacak. ömür kayranınızda bir alanda antrasit rengi iri bir şekilde kullanın.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz hoş renklerden birisi. Fakat kasvetli bir düzlem yaratmamak dâhilin çok uyanıklık etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Modern bir tarza uyum sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem aile hem de mekan düşüncemlarında bu sene muhalifmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu makaslamakmda size en çok yeğleme edilen bulutsuz gri duvar boyası renkleri için bilgiler yöneltmek istedim.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya mecra odası kabil temel mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve sair tezyinî unsurlarla kolayca akort katkısızlar.

Hararetli antrasit açık antrasite bakarak henüz esnek gestaltdadır hem baskın renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve antrasit duvar boyas gailesiz bir hava oluşturur. Bu kombinasyon beyit sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek sıcak bir hava yuvarı yaratır.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir hava yuvarı oluşturabilir. Su mavisi yahut yer yağı mavisi kadar tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara işleklık ve tazelik şimendifer.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den aşkın antrasit duvar boyas delegenın berkldığı yeni bir ankete gereğince, mekân sahiplerinin çoğunluğu…

Mekanda daha sükûnet, samimi ve enerjik bir hava mı arıyorsunuz. antrasit gri boya O devir grinin hamam tonlarına çın devinme buyurmak hakikat bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile hafif bir şekilde harmoni esenlayabilir.

Report this wiki page